Om Butikshandel - Butikshandel
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 
Butikshandel skor

BUTIKSHANDEL.SE

Butikshandel.se är en elektronisk tidskrift med fokus på att belysa de utmaningar och frågeställningar som du som bedriver ”verksamhet på gatan” ställs inför.

Här tar vi upp problem och diskuterar lösningar främst mot butiker men även restauranger, caféer. Alla är välkomna att delta i diskussionen.

Välkomna!

VÄLKOMMNA ATT DELTA I DISKUSSIONEN

Även om vi som står bakom butikshandel.se är ett företag med vinstintresse och lösningar som riktar sig till er som läsare, diskuterar vi även andra ämnen och lösningar.

Här riktar vi oss till er som läsare och utmanar er till att kommentera och komma med förslag på ämnen värda att ta upp.

Mikrofon
Skribent

VI SÖKER SKRIBENTER

Till dig som är intresserad av frågeställningarna vi tar upp, kanske har en egen blog eller är på annat sätt engagerad och vill bidra, ta kontakt med oss och beskriv på vad sätt du kan bidra.

VI SOM STÅR BAKOM

Butikshandel.se är en platform främst riktad mot butikshandel, restaurangverksamhet och caféverksamhet. Ansvarig utgivare är BMG/ Business Media Group.

VD
Robert Mansson
r.mansson@butikshandel.se

079 339 18 65

butikshandel kontor
Ideon Agora

BESÖKSADRESS

Du hittar oss på Ideon i Lund (Agorahuset).

 

Ideon Science Park
Scheelevägen 15
223 70 LUND

VÅRA ÖVRIGA TJÄNSTER!

Att nå ut till konsumenter och skapa ett varumärke är ett måste för vilken verksamhet som helst. Emarketing är en strategi som hjälper till att bygga upp ett företags rykte och exponering online genom att använda en mängd olika internetverktyg och lösningar.

Vi på Butikshandel.se erbjuder professionella och prisvärda produkter och tjänster via vår egen plattform för emarketing, www.emarketingtime.com.

KONTAKT