900% I VINST - Butikshandel
15867
post-template-default,single,single-post,postid-15867,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

900% I VINST

Bensinstation Byebuy

900% I VINST

Spendera 1 krona få 9 kronor tillbaka PLUS Merförsäljning

Vi har nu varit igång med vår app i Norge i en knapp månad. Och inför vår lansering i Sverige måste vi bara berätta om ett exempel från Norge. Det faktum att det är ett exempel från en bensinstation  visar på hur mångfacetterad appen är.

I exemplet nedan skickade bensinstationen ut ett SMS till deras befintliga kunder via SMS. Om vi jämför ett kampanjutskick via SMS med motsvarande Push-meddelande via appen ser vi en stor skillnad i hur aktiva och mottagliga kunderna är vid utskick via Push-meddelande relaterat SMS. Detta visar sig även i resultatet av kampanjen. Och i just fallet med bensinstationen, kunde vi se en exceptionell skillnad.

Och när vi tittar och jämför statistik ser vi en tydlig skillnad även i försäljningen. I just detta exemplet gjorde man 9 kronor i vinst för varje krona de spenderade.

Och det som är extra glädjande är att vi har lyckats uppnå vårt syfte att generera ökad försäljning parallellt med att vi minskar kostnaderna för marknadsföring. Att vi väljer väljer att exemplifiera med en bensinstation är inte för att det resultatet skiljer sig från andra, utan det är mer det fakum att det inte är vad vi uppfattar som en vanlig butik.

Populäraste appen!

Som tidigare nämnt, så är detta ett exempel från Norge. Och nu efter bara en månad, så är vår app Byebuy den mest populära appen.  Som du kan se är appen Nummer 1 på listan för ”Populäraste appen” i PlayStore (Android) och enligt installationsstatistiken är vi lika populära för iPhone.

Sverigelansering!

NU smyglanserar vi appen även i Sverige. Alla ni butiker som vill vara med redan nu, passa på så bjuder vi på en månad. Du får tillgång till alla funktioner och möjligheter utan att betala någonting, och utan krav på att fortsätta. Appen fungerar redan idag och är självklart på Svenska.

Du kan skapa hur många annonser som helst utan kostnad. All kommunikation som SMS eller ännu bättre Push-meddelande gör du utan kostnad.

Vår riktiga lansering kommer i början på det nya året.

Tags:
Robert Mansson
r.mansson@butikshandel.se
No Comments

Post A Comment