DETALJHANDELN PLUS och E-HANDELN MINUS i JANUARI
16133
post-template-default,single,single-post,postid-16133,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

DETALJHANDELN PLUS och E-HANDELN MINUS i JANUARI

Detaljhandel - Vem vinner Jan

DETALJHANDELN PLUS och E-HANDELN MINUS i JANUARI

Detaljhandeln plus medan e-handel minus i Januari.

Snön må ha ställt till problem i hela landet, men för detaljhandeln var den guld värd. Försäljning av vinterskor, pulkor och snöskyfflar lyfte en månad som annars är årets svagaste, och framtidstron i butikerna repade sig, visar Svensk handels Handelsbarometer för februari.

 

Men bland e-handlarna minskade optimismen. Samtliga förväntningar på framtiden sjönk, och allra mest sjönk förväntningarna på antalet anställda.

 

Trots det ligger e-handelns framtidsindikator kvar på en tydligt positiv nivå, att jämföra med sällanköpshandeln som med ett index på 88,8 fortfarande ligger under den neutrala nivån på 100.

Källa – SvD / https://www.svd.se/snon-gav-handeln-ett-valkommet-lyft

Vi hjälper butiker att bli konkurrenskraftiga.

 

Inom kort lanserar vi ett unikt koncept bestående av både kompetensutveckling och verktyg. Men om du driver en butik och bestämt dig för att överleva, ta kontakt med oss så har du chansen till att delta i en utvärderingsgrupp utan kostnad. Kontakta oss

Detaljhandel - Butikskunder
Robert Mansson
r.mansson@butikshandel.se
No Comments

Post A Comment