Vi introducerar…

Aktivitetsbaserad Försäljning & Marknadsföring

En av de största framtida utmaningarna ligger i att kunna skapa smidiga kundupplevelser och hitta nya vägar för att stärka kundlojaliteten.
Kunder tittar i butik och sen går hem och köper på nätet för att det är bekvämt.
Kunder tittar först på nätet och sen går till butiken och handlar för att det är tryggt.

Försäljning & Marknadsföring

Att konkurrera idag handlar om att skapa relationer. Att bibehålla relationer handlar om att skapa engagemang, och engagemang skapar du genom aktiviteter. Via Byebuy skapar du unika aktiviteter direkt mätbara i försäljning.

Direktkanal med obegränsade möjligheter

Med Byebuy får du en egen direktkanal. För varje aktivitet väljer du själv innehåll och vem du vill nå (sluten/ publik sändning). Kanske vill du bli din egen ”Ica Stig” eller visa vårens nyheter. Varför inte skapa en ”bildnings-serie” för att ge förståelse och insikt om hur du tar hand om din hud på bästa sätt. Eller bara leka lite med en populär Quiz – Allt med syfte att skapa engagemang och generera försäljning

Integrera med dina befintliga kanaler

Byebuy tar bort gränssnittet mellan fysisk handel och e-handel samtidigt som du kan nyttja alla dina befintliga kanaler, såsom kundklubb och social media för omedelbar effekt. Kommunikation sker via push och kommer utan kostnad.

 

 

Sätt musen på valfri ikon till höger för att stanna loopen >>

Live video

Enkel live video direkt ut till dem du vill. Dem som redan är dina kunder och dem som ännu inte är dina kunder.

On Spot

Live video streaming men med syfte bildning och presentation. Här lägger du enkelt till dina presentations-slides i videon.

Gamification

Skapa dina egna tävlingar. Dra random vinnare genom appen, eller verkliga vinnare genom quiz funktionen.

TV-Shop

Live video med TV-Shop funktion. Varför vänta på att dina kunder ska komma in i butiken. Se på när dina kunder handlar och ditt lagersaldo tickar ner. Kunderna betalar online direkt in på ditt konto.

E-handel

När dina varor och erbjudanden av någon anledning inte lämpar sig för TV-Shop funktionen. Då använder du dig av Live video med direktlänkar till din webhandel.

Deals

Synlig för alla eller premiera dina existerande kunder med ett unikt erbjudande. Incitament om lägre pris omvandlar dina kunder till ambassadörer för spridning i alla tänkbara nätverk. Du sätter utgångspris och lägsta pris (dolt för kund).

Outlet

Här lägger du ut allt som redan har blivit nedsatt men som du ändå inte har kunnat sälja. Delge normalt pris (marknadspris), utgångspris och lägsta pris (dolt för kund). I övrigt fungerar det på samma sätt som för ``Deals``.

Push

Med push informerar du om erbjudanden, deals, event, live video, tävlingar, premier... Push går direkt ut till alla dina följare.

Inte övertygad – svara på några korta frågor

Får du 3 poäng eller mer så bör du verkligen fundera på varför du inte är intresserad. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Är ditt främsta konkurrensverktyg dina varor? (5p)

Är du osäker på vilken effekt dina ansträngningar i social media har på din försäljning? (2p)

Tycker du kostnaden för SMS-utskick är alldeles för hög? (2p)

Tycker du effekten i försäljning av utskick via email är för låg? (1p)

'0
Du kan få Max 10 poäng

Poängberäkningen är godtycklig och viktad enligt vår uppfattning om hur avgörande det må vara för att överleva i den ``nya handeln``.

KONTAKT